Принц Уилям водеше кралските особи, които се бориха с мокри

...
Принц Уилям водеше кралските особи, които се бориха с мокри
Коментари Харесай

Принц Уилям обединява сили с Беатрис, Юджини, Зара и Майк, за да отразява Чарлз на партито

Принц Уилям водеше кралските особи, които се бориха с мокри и ветровити условия през днешния ден, до момента в който правилните членове на общността бяха посрещнати на мокро празненство в градината на Бъкингамския замък.

Принцът на Уелс се причисли от херцога и херцогинята на Глостър, с цел да съставляват краля за третото събиране за годината в кралския щаб. Когато излязоха на стълбите на двореца с аспект към задните градини, кралските особи бяха посрещнати от море от чадъри, до момента в който стояха, с цел да слушат националния химн. Около 8000 посетители бяха поканени да отпразнуват работата на доброволци, военни чиновници и членове на обществеността.

По време на градинското празненство Уилям ще се срещне с посетители от редица патронажи на принца и принцесата на Уелс, военни връзки и по този начин наречените „ буйни планове “, в това число неговия план за битка с бездомността в Обединеното кралство, Homewards, RAF Valley, където той е служил като водач за търсене и избавяне в продължение на три години от 2010 до 2013 година, Swim Engl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР