За да сте в крак с модата в прическите, не

...
За да сте в крак с модата в прическите, не
Коментари Харесай

12 топ тенденции в прическите за пролет/лято 2018

За да сте в крайник с модата в прическите, не е належащо да вършиме генерални промени с визията си като подкастряне и боядисване. Достатъчно е да оформите косата си по настоящ метод.

Ако въпреки всичко решите да се преобразите изцяло, може да се боядисате в някой от настоящите цветове за сезона – маслено русо или лешник, както и по-атрактивните огнено омбре или мрачно лилаво.

 г

На по-смелите дами, които търсят цялостна смяна, предлагам да заложат на момчешко късо, грациозен фасул или несъразмерен бретон. Всички, които харесват дългите си коси, може да ги оформят съгласно трендовете и да се радват на разнообразна визия всеки ден.

XXL дължината е водещ тренд за сезона, както и къдриците. Мокрият резултат и кичурите пред лицето също са доста настоящи. Ако харесвате косата си прибрана или просто за многообразие, заложете на плитки или обгърната опашка.

 г

Почитателките на аксесоарите са облагодетелствани. Толкова доста фиби, шноли, ленти за коса, цветя и всевъзможни дреболии не е имало в никакъв случай измежду топ трендовете.

12-те най-модерни прически за пролет/лято 2018 ви чакат в нашата изложба ТУК

 г

12-те най-модерни прически за пролет/лято 2018 ви чакат в нашата изложба ТУК

Още:
Модни трендове пролет/лято 2018 Какви обувки ще носим напролет на 2018-та - топ трендове Как да съчетаваме многоцветни принтове като фешън икони? Перфектни фешън комбинации с цвета на 2018 – ултравиолетово
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР