За да се въздаде мир имаме нужда от оръжие, оръжие

...
За да се въздаде мир имаме нужда от оръжие, оръжие
Коментари Харесай

Петро Порошенко: Затворете пристанищата си за руски кораби. Не се страхувайте от Путин

За да се въздаде мир имаме потребност от оръжие, оръжие и оръжие. Това е късият път. Първият тип - това са оръжия за отбрана. Вторият тип са наказания. И третият - депутинизация на Европа и света. Петролното ембарго не е задоволително. Не единствено Европейски Съюз би трябвало да отреже съветския нефт. Това е тест за цяла Европа и независимостта от политиката на Путин.

Горд съм, че реализирах енергийна самостоятелност. Ние спряхме да купуваме. И това бе доста сложен тест за Украйна. По моя заповед заведохме иск против “Газпром” и съветската страна и го спечелихме. Бяха ни платени 4 милиарда американски $. Последвайте нашия образец.

Два съвета - не се опасявайте от Путин. Ако се страхувате, сте изгубени. Второ- не вярвайте на Путин. Той схваща единствено от мощ. Ако сте обединени, единствено тогава Путин не може да ви направи нищо. Путин разгласи Черно море за съветско. Утре съветските военни кораби могат да блокират българските и румънски пристанища.

Радвам се на визитата на Кирил Петков в Киев. Благодаря, че приехте повече от 90 000 украинци. Имате технология за модернизиране на танковете ни. Винаги можем да намерим метод, по който да си сътрудничим. България е наш другар. Но нещо доста значимо - първо - на наближаващата среща на Европейски Съюз, апелирам да подкрепите нашия статут на претендент за. Второ - на срещата на НАТО в Мадрид през юни, ни подкрепете за присъединение. Моля ви, затворете вашите признаница за съветски кораби. Всеки $, заплатен на русата страна, ще се вложи за заличаването на Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР