За да се реализира сексуалният контакт, необходимо условие е възникването

...
За да се реализира сексуалният контакт, необходимо условие е възникването
Коментари Харесай

Апаратна импулсна терапия - иновативен подход при ЕД, Пейрони и простатит

За да се осъществя половият контакт, належащо изискване е възникването и поддържането на постоянна ерекция. Тя, от своя страна, зависи от пълноценното кръвоснабдяване в тазовата област. С възрастта или при съпътстващи съдови болести кръвоносните съдове стартират да се стесняват, с което попречват притока на кръв, в това число и към половия член, където кръвоносните съдове са доста дребни. Това е и главната причина за пораждане на нарушавания в потентността.

е основана, с цел да се оправи с повода, а точно: да укрепи съдовата мрежа и да усъвършенства кръвотока в интимната област.



Иновативната технология употребява въздействието на характерни енергийни талази. Те предизвикват микротравми в тъканите, което отключва реакцията на организма към възобновяване им. Стартира освобождение на така наречен растежни фактори, които подтикват образуването и развиването на нови кръвоносни съдове. А резултатът се показва в обезпечаване на нужната за задоволителен съкровен контакт дълготрайност и непоклатимост на ерекцията. Процедурите се назначават по скица - 1 до 2 седмично съгласно самостоятелното положение на мъжа. Те са изцяло неинвазивни, протичат бързо, безболезнено и без да оставят следи. Не постановат никаква смяна в ежедневните привички и метод на живот.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед: с 2 централни местоположения в гр. София.

Резултат в същия ден - до 17:00 часа.

Ценоразпис: RT-PCR тест - 90 лева, бърз антигенен тест - 26 лева, тест за антитела за SARS-CoV-2 първокласен разбор - 28 лева

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760 моб. 0899 52 11 01

*съдържание на Лейзър мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР