За да се чувства като кралица, една жена не е

...
За да се чувства като кралица, една жена не е
Коментари Харесай

3 зодии с истински кралски характер

За да се усеща като кралица, една жена не е наложително да е родена в кралско семейство. Достатъчно е да имате избрани привички и да сте родени под специфична звезда. Астролозите споделят, че някои зодии се разграничават от другите по своето предпочитание за власт, самочувствие, изтънчен темперамент и мощна натура. Не дами, а същински кралици!

Жените с кралски темперамент съгласно зодията

1. Скорпион

Скорпионите доста обичат властта. Жените, родени под този знак, стават водачи без проблеми. Те обичат, когато заповедите им се извършват абсолютно.

Често в погледа им можете да забележите убеденост и престиж, а за Скорпиона това е естествено събитие. Все отново на тях им отива да бъдат кралски особи.

2. Телец

Телците в по-голямата си част имат кралски обноски. Винаги са благи и учтиви с близките. А на знанията им по отношение на етикецията може единствено да се завижда.

Телецът е и доста широкоскроена, благородна персона. Ако има опция да стане доброволец в някоя потребна задача, Телецът несъмнено ще се възползва.

3. Лъв

Характерът на Лъва въплъщава истината, справедливостта, милостта и състраданието. Тази зодия е честна  с хората и постоянно работи дипломатично. Независимо от обстановката, Лъвът се оправя царствено, с такт и сензитивност.

Ако измежду приятелите ви има дами с кралски темперамент, споделете тази публикация с тях. Това в действителност ще ги развесели!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР