За да прекрати бурния публичен скандал между сина си Емрах

...
За да прекрати бурния публичен скандал между сина си Емрах
Коментари Харесай

Тони Стораро плати 20 бона дългове на Емрах към Теди Александрова

За да приключи бурния обществен скандал сред сина си Емрах и някогашната му другарка - певицата Теди Александрова, Тони Стораро трябвало да заплати всичко, което дребният му наследник дължи на някогашната си другарка. Припомняме, че раздялата им бе съпроводена с куп обвинявания и кавги за физическо и прочувствено принуждение посред им, както и за финансови разпри.

След като младите реализатори скочиха един на различен, обвинявайки се в изневери и измами, Човека глас подхванал незабавни ограничения, с цел да резервира положителния имидж на семейството, построен както от него, по този начин и от огромния му наследник Фики. Именно Фики беше този, който блесна с необикновено образование и обноски по време на присъединяване му във форматите на Нова телевизия, за което лаврите обраха родителите на клана Стораро.

За страдание преведената сума продължава да бъде незадоволителна съгласно хапливата русокоска, която по-рано съобщи: „ Това е една дребна част от сумата, която дължите. Парите са за текстове и мелодии. Жалка и смешна история сте ". По това време стана ясно, че в картата ѝ са постъпили първите 15 хиляди лева Общата сума е към 40 бона, само че нито Емрах, нито Теди показват точната цифра в изказванията си.

И макар че видимо абсурдът е смълчан, Александрова е безапелационна, че тогавашната и половинка би трябвало да си заплати до стотинка, в случай че пък това не се случи, тя ще продължи да споделя случки от персоналния им живот.

Припомняме, че до преводите от страна на Стораро се стигна след разкритието на трагични истории, останали скрити от многочислените им почитатели. След включване на русокосата хала в жива връзка, в уеб пространството стана ясно, че Емрах ѝ е счупил носа. По-късно двамата се упрекваха в правенето на вълшебства и куп други грозни истории, написа " Галерия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР