За да предотврати разпространението на новия щам на коронавирус -

...
За да предотврати разпространението на новия щам на коронавирус -
Коментари Харесай

САЩ затягат мерките по границите

За да предотврати разпространяването на новия вариант на ковид - Омикрон в Съединени американски щати, администрацията на Белия дом приготвя по-строги условия за тестване за всички, които влизат в страната, в това число и на американците.

Това заяви в. " Вашингтон пост ", базирайки се на източници.

Според вестника всеки, който желае да влезе в Съединени американски щати, ще би трябвало да бъде тестван ден преди заминаването, без значение дали е имунизиран или не и от коя страна лети. Досега тестванията би трябвало да бъдат приключени три дни преди качване на борда.
 Съд в Съединени американски щати забрани наложителната Коронавирус имунизация в 10 щата
Съд в Съединени американски щати забрани наложителната Коронавирус имунизация в 10 щата

Байдън подреди наложителна имунизация на здравните чиновници

Освен това се обмислят разновидности за наново тестване в границите на три до пет дни след идването и седмична карантина, даже при негативни проби. Нарушителите ще бъдат санкционирани.

Тези ограничения са заложени в план на заповед, направен от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати, който се преглежда от чиновници на Министерството на здравеопазването и Белия дом.

Наблюдателите не изключват ограниченията да бъдат оповестени от президента Джо Байдън в четвъртък, когато възнамерява да разкрие тактика за битка с инфекцията през зимата.

Президентът, говорейки в Мичиган, сподели, че имунизациите и реваксинациите ще бъдат гръбнакът на тактиката, а не ограниченията за ограничение на икономическата интензивност. Той означи, че вариантът Омикрон е фактор на тревога, само че не и

От понеделник обаче Съединени американски щати прекъснаха полетите до осем африкански страни, където Омикронът към този момент се популяризира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР