За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири

...
За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири
Коментари Харесай

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да усъвършенства комерсиалния опит на потребителите и да разшири опциите за търговия, Binance показа нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

От 17 април Binance вкара спот търговия със следните двойки: ATOM/ USDC , CFX/USDC, POLYX/TRY, RNDR/USDC, RUNE/USDC и SAGA/USDC.

Тези допълнения имат за цел да предложат на потребителите по-голяма диверсификация на портфейла и да разширят комерсиалните им действия.

С двойки като ATOM/USDC и RNDR/USDC Binance дава отговор на изменящите се желания на световната си потребителска база, като дава благоприятни условия за присъединяване в разнородни тактики за търговия.

Освен това Binance ще пусне трейдинг бот услуги за новите двойки за търговия, предоставяйки на търговците автоматизирани функционалности за търговия въз основа на авансово избрани тактики.

Този ход отразява уговорката на Binance да предлага усъвършенствани принадлежности за триумфа на търговците.

За отбелязване е, че прибавянето на двойката POLYX/TRY акцентира отдадеността на Binance да улеснява безпроблемната търговия с фиати към криптовалути, изключително за потребителите в Турция и отвън нея.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР