За да подкрепи родителите във възпитанието на децата им в

...
За да подкрепи родителите във възпитанието на децата им в
Коментари Харесай

Локо стартира инициативата Семейно на мач, пуска фамилни билети

За да поддържа родителите във възпитанието на децата им в обич към футбола, Локомотив Пловдив започва самодейността „ Семейно на мач “ и вкарва така наречен “семейни билети “. Те ще бъдат пуснати за идния домашен мач с Дунав (Русе), който ще се състои на 29 март(петък) от 20:00ч. Семейният входен ваучър е в следните разновидности: Централна естрада Един възрастен с едно дете до 16 години – 3.00 лева Тричленно/четиричленно семейство(двама възрастни с едно или две деца до 16 години) – 5.00 лв. Трибуни „ Бесика “ и „ Спортклуб “ Един възрастен с едно дете до 16 години – 1,50 лева Тричленно/четиричленно семейство(двама възрастни с едно или две деца до 16 години) – 2.00 лв. Цените на общоприетите билети за срещата са както следва:
Трибуна „ Бесика “ – 5 лв.
Трибуна „ Спортклуб “ – 7 лв.
Централна естрада – 12 лв.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача. Касите на стадиона отварят в 17.30 ч.
Елате на стадиона и подкрепете Локомотив! Защото всички сме част от „ черно-бялото “ семейство и тъй като обединени сме мощни! Защото няма нищо по-хубаво от претърпяната дружно страст! Защото футболът е обич, а любовта към черно-бялата фланелка се предава от потомство на потомство!
*Забележка: Всеки, който желае да посети този мач, би трябвало наложително да си носи персоналната карта. Тя ще бъде поискана от органите на реда преди влизане на стадиона. Посетителите, закупили „ Семеен билет “ ще могат да влязат само дружно с децата си, които съпровождат, като на входа ще би трябвало да се даде декларация за компаньон на малолетен. Декларацията може да изтеглите от тук, авансово да я попълните, разпечатите и донесете в деня на мача. С цел да се улеснят последователите, на всеки вход на стадиона ще има напечатани заявления.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР