За да отбележи 30 години на емблемата си MINI Convertible,

...
За да отбележи 30 години на емблемата си MINI Convertible,
Коментари Харесай

MINI отбелязва 30 години на MINI Convertible със специална серия

За да означи 30 години на емблемата си MINI Convertible, именитият авто производител показа специфичната серия Seaside Edition.

MINI Convertible Seaside Edition е налична за закупуване в две съществени версии, според от екстериорното цветово изпълнение- Caribbean Aqua и Nanuq White, като и двата разновидността идват с тематични дизайн и стилистични детайли, придаващи спомагателен сексапил на общото им лъчение.

MINI Convertible Seaside Edition се предлага в трансформация Cooper и Cooper S, като според от избора, който създадат клиентите, те ще могат да разчитат на оптималната мощ от надлежно 136 или 178 конски сили.

Избор няма когато става въпрос за осъществяването на сгъваемият таван- той е типичен черен и предлага промяна на купето даже при придвижване със скорости от до 30 км/ч.

MINI Convertible Seaside Edition, което ще бъде налично за закупване от февруари идната година, се отличава от всеки различен представител на модела със особено осъществяване на ключа си, тематични решения по предното табло, праговете на вратите, кормилото и екстериора, специфични 18-цолови джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР