За чудовищна кражба от столичани алармира организацията Спаси София, чиито

...
За чудовищна кражба от столичани алармира организацията Спаси София, чиито
Коментари Харесай

"Спаси София": Огромна кражба от почистването за 144 милиона готви Фандъкова с Вълка, ТИМ и Домусчиев

За чудовищна кражба от столичани сигнализира организацията " Спаси София ", чиито водач е младият общински консултант - Борис Бонев. Ето какво написаха от " Спаси София ":

 🛑  💲 Огромна нова кражба готвят ГЕРБ и Фандъкова - оповестена е поръчка за разчистване на 4 софийски региона на цена от 144 млн. лева - ДВОЙНО ПОВЕЧЕ по отношение на предходната поръчка за същите тези региони!

Какви са проблемите  ❓

 1⃣ Цената е съвсем двойно повишена спрямо предходната - още 61 милиона ще отидат в доближени до властта обръчи от компании.

 2⃣ Тези поръчки най-често се дават на компании, свързвани с Вълка , Домусчиеви и групировката ТИМ.

 3⃣ Липсва всевъзможен надзор от страна на Общината, а дейностите по разчистване и миене постоянно са напълно фиктивни.

 4⃣ Контролът няма да се ускори с инсталирането на Ивайло Иванов от Министерство на вътрешните работи в Столичен инспекторат. Точно противоположното - поражда подозрение, че чадърът ще е още по-разпънат и това е претекстът Фандъкова да постави точно него като шеф.

 5⃣ Същевремено ГЕРБ унищожи и оглозга общинското дружество за смето разчистване (Чистота Искър), тъй че да се обезпечи бизнес за частните компании на неслучайни притежатели.

 ⚠ Порочният кръг на кражбата е приключен - всички типично общински действия са отдадени на доближени компании, на астрономически цени, без надзор, наказания и резултати.

 ⛔ Това корумпирано ръководство би трябвало да бъде спряно и демонтирано! В противоположен случай ще откраднат и последните пари на данъкоплатците и ще оставят София в големи задължения и с неизгодни дълготрайни контракти, което ще блокира развиването на града за идващото десетилетие! Ще им го позволим ли?

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР