За четвърта поредна година ИКЕА и Блок кино ще гостуват

...
За четвърта поредна година ИКЕА и Блок кино ще гостуват
Коментари Харесай

Гледаме нови български филми по време на Блок кино

За четвърта поредна година ИКЕА и Блок кино ще гостуват в разнообразни столични квартали, с цел да зарадват многочислената аудитория с подбрана селекция от нови български филми в междублоковите пространства. Мисията на ИКЕА е да прави всекидневието на хората по-добро, по тази причина подкрепяйки самодейността се старае да покаже на #хоратаотквартала, че междублоковите пространства също са място за живот, което може да бъде употребявано пълноценно.

Благодарение на активацията, столичани ще разнообразят летните си вечери с общо 15 прожекции на документални, игрални и анимационни български филми под намерено небе. По време на прожекциите феновете ще бъдат настанени на комфортни мебели, предоставени от ИКЕА, а специфичен детски ъгъл ще радва най-малките фенове на киното. За три години истинският кино план направи наложителни срещите под намерено небе с новите най-хубави български филми.

Публиката е гледала над 100 игрални, документални и анимационни филми на повече от 50 квартални прожекции. Тази година Блок Кино е и част от календара на културните събития на Столична община. Това лято ще можете да се насладите както на огромно многообразие от български филми, по този начин и на разнообразни местоположения от учебния двор с панорама към Витоша в квартал Княжево до езерото в квартал Дружба.

Две от прожекциите към момента търсят своят квартал, по тази причина следете графика на оповестените прожекции. Благодарение на ИКЕА тазгодишното издание на формата за първи път ще се състои и на морето, където всички феновете на българското кино от Варна и Бургас ще могат да се насладят на прожекциите.

Там още веднъж ще се погрижат и за най-малките като ще обезпечи детски ъгъл и още доста изненади за дребни и огромни. ИКЕА и Блок кино ви канят на това ужасно прекарване, което можете да запазите в един кадър и да го споделите в обществените мрежи със специфичните хаштагове #киномоменти #накиносИКЕА #филминаоткрито #хораотквартала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР