За четвърта поредна година Филип Морис България получи сертификат за

...
За четвърта поредна година Филип Морис България получи сертификат за
Коментари Харесай

Филип Морис България стана топ работодател за четвърта поредна година

За четвърта поредна година Филип Морис България получи документ за водещ шеф „ Top Employer ” от интернационалната сертифицираща организация Top Employer Institute.  Компанията е измежду 8-те работодателя в страната, получили авторитетната премия за положителни практики в ръководството на човешките запаси.
За поредна година и мултинационалната компания Филип Морис Интернешънъл получава международното отличие „ Глобален топ шеф “ (Global Top Employer) за най-хубав шеф за офисите си по целия свят, както и  „ Регионален топ шеф “ в Европа, Близкия Изток, Южна и Северна Америка. Компанията надвишава международните стандарти за 600 практики в региона на човешките запаси и се стреми да основава положителна работна атмосфера с непрекъсната грижа за чиновниците и изключителни благоприятни условия за развиване.  
„ Гордеем се, че за четвърта поредна година получаваме влиятелната премия Топ Работодател. Това самопризнание е знак на неизменност и резистентност в грижата за хората в интервал на промяна   “, съобщи Анна Габровска, управител човешки запаси във Филип Морис България.
Авторитетното отличие се връчва на най-хубавите работодатели по света като самопризнание за използването на водещи практики в ръководството на човешките запаси.  В процеса на узаконяване се обръща особено внимание на изискванията, които работодателите основават за своите чиновници, като се прави изчерпателен разбор на политиките и практиките в региона на човешките запаси, както и на опциите за кариерно развиване и образование на чиновниците.
 „ Нашето обширно без значение изследване сподели, че Филип Морис България ЕООД обезпечава отлични условия на своите чиновници, подкрепя и развива гениите на всички организационни равнища и поддържа своя лидерски статут в региона на човешките запаси, като постоянно се стреми да усъвършенства практиките си за предопределение и развиване на своите чиновници “, оповестиха от сертифициращата организация. 
За да бъде оповестена за водещ шеф, една компания  би трябвало да премине през цялостна оценка от Top Employers Institute. Това включва присъединяване в „ Проучването за най-хубави практики в региона на човешки запаси “, което изследва главните процедури и стадии по отношение на хората и културата  в организацията по тематики – от привличането и развиването на гении, приобщаване на нови чиновници до ръководство на резултатите до спомагателните придобивки за чиновниците и цялостната организационна просвета. Оценката в изследването бива валидирана от Top Employers Institute, а резултатите се одитират от самостоятелна трета страна – одитната компания Grant Thornton.
За да получи документ за най-хубав шеф в Европа (Top Employer Europe), ФМИ би трябвало да бъде сертифицирана в най-малко 5 страни на този континент.  За да получи международен документ за най-хубав шеф, компанията би трябвало да има издадени документи на ниво континент в най-малко три района и най-малко 25 страни, както и да е сертифицирана в страната, където се намира централният и офис.
Организацията „ Top Employers Institute е международният орган, отчитащ най-хубави резултати при работодателите по света в използването на практиките за ръководство на човешките запаси.  Сертификатът за най-хубав шеф Top Employer се връчва след осъществяване на задълбочена оценка на практиките на фирмите в няколко области, включвайки работна среда и организацонна просвета, хонорари и спомагателни придобивки за чиновниците, благоприятни условия за кариерно развиване и образования, привличане и развиване на гениите, условия на труд, развиване на лидерските качества и израстване.
Филип Морис Интернешънъл има над 80 000 наети чиновници от над 90 страни по света. Компанията залага на образования и стратегии за развиване на гениите, благоприятни условия за интернационално кариерно развиване дружно с привлекателни стратегии за хонорари и придобивки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР