За броени часове ямболски полицаи разкриха тежко криминално престъпление, съобщиха

...
За броени часове ямболски полицаи разкриха тежко криминално престъпление, съобщиха
Коментари Харесай

За броени часове полицаи в Ямбол разкриха извършител на тежък побой

За броени часове ямболски служители на реда разкриха тежко престъпно закононарушение, оповестиха от ОДМВР-Ямбол.

На 17 октомври сутринта в полицията е постъпил сигнал, че стара жителка на регионалния град е била нападната от чужд мъж в дома си. Пристигналите на мястото екипи открили, че потърпевшата е в потрес и с забележими следи от принуждение. Жената била превозена в МБАЛ Ямбол за обзор и лекуване, без заплаха за живота. Незабавно е образуван екип за изясняване на всички обстоятелства и условия към закононарушението.

На местопроизшествието са осъществени процесуално-следствени дейности, формирано е досъдебно произвеждане. Своевременно са подхванати незабавни оперативно-издирватени дейности за определяне на причинителя.

В резултат на осъществената за малко време огромен размер работа е открита съпричастността към действието на 29-годишен локален гражданин. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

В хода на досъдебното произвеждане е притеглен в качеството му на обвинен за осъщественото закононарушение и с прокурорско разпореждане е арестуван за период от 72 часа. Действията по следствието не престават под управлението на Районна прокуратура – Ямбол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР