За блудство и изнасилване с непълнолетна ученичка, Районен съд -

...
За блудство и изнасилване с непълнолетна ученичка, Районен съд -
Коментари Харесай

Затвор за изверг, изнасилил брутално ученичка във Владиславово

За блудничество и обезчестяване с малолетна ученичка, Районен съд - Варна постанови неоправдателна присъда по отношение на 29-годишен мъж.
В процедура на кратко правосъдно разследване 29-годишният Стефан Б., беше приет за отговорен по двете повдигнати му обвинявания - за дейности за да възбуждане и угаждане на полово предпочитание без съвкупление по отношение на 17-годишно момиче и за осъществено с приложимост на мощ обезчестяване по отношение на същото момиче - закононарушения по член 150, алинея 1 по член 152, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Тежките закононарушения са осъществени по здрач на 16 февруари предходната година, в тревни площи сред два хипермаркета в квартал "Владиславово ". Пострадалото малолетно момиче имало планувана среща с другарка на близката автобусната спирка, като след 19,30 часа то се придвижвало косо по завършена пешеходна пътека сред двата хипермаркета. 

Зад храстите изскочил мъж с качулка на главата и с маска с прорези за очите и устата. Мъжът ненадейно хванал за ръцете 17-годишната ученичка, запушил устата й с отскубната трева с пръст и макар опитите на момичето да се освободи, направил блудствени дейности, последвани от обезчестяване. Непосредствено след действието подсъдимият избягал, а потърпевшата била открита от други минувачи, които подали сигнал в полицията. Направената след това ДНК-експертиза по делото уличава причинителя.

29-годишният Стефан Б. е осъждан за грабежи, само че е оправдан. Районният съд във Варна постанови обособени санкции за всяко от закононарушенията, като след съкращаване с 1/3 дефинира той да търпи най-тежкото от тях - 4 години отнемане от независимост в затвор, при общ режим. Съдебният акт предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период пред ВОС.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР