За безнаказано замърсяване на района на река Искър между столичните

...
За безнаказано замърсяване на района на река Искър между столичните
Коментари Харесай

Камари с кожени изрезки бяха изсипани край река Искър

За безнаказано замърсяване на региона на река Искър сред столичните квартали Бусманци и Абдовица, заяви в обществената мрежа потребителят Георги Андреев. Той разгласява фотоси, на които ясно се виждат кожените отрязъци и етикети на един от огромните производители на колани и портфейли у нас.

"Това от през вчерашния ден още веднъж е изсипан един бус с кожени боклуци на реката! На който му е значимо - компанията е ART - 93. Може да си я чукнете в Google... Реката е ИСКЪР - сред кварталите Бусманци и Абдовица! Който желае да споделя ", написа Андреев към сигнала си.



За броени часове обявата получи споделяния от хиляди консуматори в обществената мрежа.

От кожарската компания, от която са етикетите, отхвърлят виновността за замърсяването да е тяхна.

"Уважаеми дами и господа, доскоро бяхме известени за поместения във фейсбук пост по отношение на изхвърлен боклук /кожени изделия/ на нерегламентирано бунище. Категорично отхвърляме отпадъците от тези фотоси да са на “Арт-93” ООД. Нашето сдружение изхвърля боклуци си на регламентираните за задачата места. Молим, ако имате спомагателна информация за мястото на съответно сметище, да ни уведомите с цел да предприемем нужните ограничения. Ще сигнализираме и способените за това управляващи, както и ще създадем лично следствие, с цел да установим кое е виновното за това деяние лице ".

В региона не за първи път се изхвърлят боклуци, сподели още същият консуматор:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР