За българските граждани този парламент успя да приеме важни решение.

...
За българските граждани този парламент успя да приеме важни решение.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Този парламент успя да приеме важни решения

За българските жители този парламент съумя да одобри значими решение. За 12 години, да вземем за пример, Борисов по този начин и не съумя да преизчисли пенсиите. Сега по предложение на служебното държавно управление, на партии в Народното събрание, има такова преизчисление, което ще усили пенсиите от 25 декември приблизително с 15%. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме " Мая Манолова.

" Важно е, че с добавката от 120 лева през есента, на фона на растежа на цените и повишаването на живота, няма да има български пенсионер, който да живее под линията на беднотия. Най-ниската пенсия, която ще бъде получавана, е 420 лева, което също се случва за първи път ".

Манолова регистрира и покачването на средствата, които се изплащат през втората година от майчинството - до 650 лева, което е явен знак за поддръжка за работещите дами, както и поддръжката за бизнеса в изискванията на COVID-19.

Кратък, прочувствен парламент, в който беше нарушен положителният звук - по този начин Манолова разказа 46-ото Народно заседание.

Тя изрази страдание, че " ИТН " са атакували персонално Татяна Дончева, само че чака въпреки всичко да надделее здравия разсъдък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР