За България ще има намаляване на средствата, които получава от

...
За България ще има намаляване на средствата, които получава от
Коментари Харесай

Дейли телеграф обяви лоши новини за България след Брекзит

За България ще има понижаване на средствата, които получава от Европейски Съюз

В петък Борисов коментира значими международни тематики и сподели, че е " прегърнал Ангела, с цел да ѝ даде кураж ”.

Вижте по какъв начин Джеймс Крисп в ”Дейли телеграф ” вижда петъчната изява на премиера на страната, иден ротационен ръководител на Европейски Съюз, по време на чието председателство ще се водят и доста от тежките договаряния за Брекзит:

" Англия и Европейският съюз са изправени пред тежък Брекзит, сподели в Брюкселпремиерът на България, преди да предизвести, че Европейски Съюз не е подготвен за горчив бракоразвод.

Бойко Борисов публично изказа мнение различно от това на останалите 27 страни членки като призна, че Европейски Съюз не може да си разреши остра разлъка с Англия.

" За страдание все по-често се загатва опцията, че няма да има съглашение. Не го споделям от името на Европейски Съюз или на нашето председателство, и не желая да бъда свестен неверно. Но това е моето чувство ", цитира " Дейли телеграф "  Борисов.

Европейски Съюз поддържаше усърдно построена фасада на единение пред лицето на Брекзит. Откритото говорене на Борисов е изключително смущаващо, защото България скоро ще поеме ротационното председателство на Европейски Съюз, което изначава, че ще ръководи полемиките за Брекзит сред 27 страни в Европейски Съюз от 1 януари, припомня изданието.

Говорейки преди срещата в Брюксел, където Тереза Мей се видя с президента на Европейския съвет Доналд Туск за диалозите за Брекзит, г-н Борисов каза: " Ако кажа, че сме подготвени, ще значи, че се надценяваме. Ако попитате който и да е премиер или канцлер тук, те ще ви кажат, че не са подготвени ".

Плещестият премиер, някогашен телохранител на последния комунистически водач на България, добави: " Да, ще ни се струпа доста: Източното партньорство, Западните Балкани,Брекзит, идващият дълготраен бюджет на Европейски Съюз, европейската сигурност и защита, киберсигурността. Много тематики. ", оповестява още Клуб Z.

Г-н Борисов призна, че Европейски Съюз се бори да предприеме дейности, до момента в който Германия се пробва да направи съдружно държавно управление. " Докато Германия е блокирана от сходни диалози, нищо не може да действа обикновено ", каза Борисов, който има черен колан по бойни изкуства и в миналото е упражнявал българския народен тим по карате.

Г-н Борисов, който в миналото прегърна Дейвид Камерън по този начин мощно, че премиерът се пошегува, че помислил, че ще почине, сподели, че се надява, че положителните връзки сред Англия и Европейски Съюз ще оцелеят и след диалозите за Брекзит.

" Аз имам вяра, че Мишел Барние, извънреден посланик, ще успее да извърши задачата си ", добави той.

Г-н Борисов, който от време на време играе за втородивизионен футболен тим, по-рано допусна, че някои от страните от Западните Балкани могат да станат част от Европейски Съюз след напускането на Обединеното кралство.

За България ще има понижаване на средствата, които получава от Европейски Съюз, тъй като британците няма повече да заплащат своята вноска в бюджета на съюза след Брекзит ", завършва създателят с многозначително увещание.

Превод " Фрог Нюз "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР