За актьора Асен Блатечки в пълна сила важи максимата, че

...
За актьора Асен Блатечки в пълна сила важи максимата, че
Коментари Харесай

Асен Блатечки с 22-годишна любовница! Изневери със студентка от НАТФИЗ на дамите от харема си - Диляна и Катерина

За артиста Асен Блатечки в цялостна мощ важи максимата, че вълкът козината си мени, само че нрава не, научи HotArena.

Звездата от „ Стъклен дом ” кръшка и на жена си, и на любовницата си . Позастаряващият кумир на тийнейджърките върти страсна обич с млада студентка от НАТФИЗ , писа „ Таблоид ”. 

Двамата се срещнали до момента в който чакат на опашка в барчето на театралната академия. От дума на дума Блатечки й взел номера на телефона и още същата вечер й звъннал, с цел да се видят на четири очи . Името на младото момиче не е известно. Тя постоянно пътува с Асен в страната, когато той има халтури. Твърди се, че девойката дори репетира с Блатечки за една от бъдещите му постановки.

Официалната му половинка Катерина Горанова от дълго време е привикнала с похожденията му отвън брачното ложе и въпреки че към момента е прясна раната от изневярата му с Диляна Попова, която даже му роди наследник през септември 2014 г, Блатечки продължава да прелюбодейства. Още преди моделката роди дребния Борил, Асен се върна при жена си, от която има щерка тийнейджърка. Двамата изживяха същински подем на възприятията си. 

Катя е дамата на живота ми. Никога не съм спирал да я обичам. Увлечен от пристрастеност я нараних – нещо, което вероятно в никакъв случай няма да си простя. Любовта ни устоя на куп провокации, с цел да възкръсне ”, кълнеше се обществено артистът. След като остави Попова с бебе на ръце, с цел да се върне при жена си Катерина, дълго време срещите сред моделката и артиста бяха само и единствено поради общия им правоприемник.

Година и половина Диляна не искаше и да чуе за Асен и даже беше лимитирала срещите на дребния Борил с баща му . Лошите усеща останаха в предишното и моделката вечно елементарни на Блатечки. Двамата се виждат постоянно, което подклажда слуховете, че сред тях връзката е възобновена. Не е ясно дали любовта им още веднъж е пламнала, само че сигурно Диляна и Асен са станали доста близки. Ексдвойката и дребният Борил даже прекарват всеки уикенд дружно като същинско семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР