За 24 000 долара! Японец стана вълкТору Уеда, 32-годишен пътен

...
За 24 000 долара! Японец стана вълкТору Уеда, 32-годишен пътен
Коментари Харесай

За 24 000 долара! Японец  стана  вълк  

За 24 000 $! Японец стана вълк

Тору Уеда, 32-годишен пътен инженер от Токио, стана прочут в мрежата, откакто се снабди с хиперреалистичен костюм на вълк за три милиона йени (почти 24 000 долара).

Според мъжа, който дълго време криеше лицето си от обществеността под маската на див звяр, той не се усеща мъж и си почива вкъщи. Той носи костюма си единствено в рамките на своето жилище. Понякога кани другари и се облича особено за тях.


" Когато облека костюма си, усещам, че към този момент не съм човек. Освободен съм от човешки връзки. Всички проблеми, свързани с работа и други неща, мога да не помни за тях ", изясни той, написа The Times.


Уеда поръчва костюма от Zeppet, профилирана компания, която проектира и шие костюми и фигури в действителен размер за телевизионни реклами и филми.

Работата по поръчката на Тору продължи 50 дни, а клиентът остана повече от удовлетворен. Мъжът призна, че е „ учуден “ от крайния резултат.

" Когато се погледна в огледалото, виждам вълк и това е доста прочувствено. Аз не съм вампир - това е някакво страшилище, а аз не съм страшилище ", акцентира той.

Когато Уеда поръча костюма, той сподели, че от дете доста обича животните и е толкоз очарован от реалистичните костюми, че мечтае в миналото да се почувства в кожата на животно.

„ На последното пробване бях учуден по какъв начин се преобразих в огледалото. Това беше моментът, в който фантазията ми се сбъдна. Условието ми на поръчката „ да наподобявам като същински вълк, който върви на задните си крайници “ беше меко казано мъчно, само че целият костюм изглеждаше тъкмо както си представях. Не единствено спецификациите отговаряха изцяло на всичките ми желания, само че вентилационният отвор за улеснение на потребителя и устройствата, които позволяваха на потребителя да го облече без непозната помощ, ми демонстрираха, че дизайнерите са обърнали доста внимание към комфорта на потребителя “, - радва се японецът.

По време на основаването на костюма клиентът бил три пъти на проба, а също по този начин разменил 40 имейла с компанията. Фанатикът на животни искаше костюмът на вълк да бъде допустимо най-реалистичен, тъй че той сформира книга със фотоси на тези същества.

Според Zeppet, която е основана в Токио, броят на клиентите, които поръчват реалистични костюми от тях, се е нараснал. За да притегли още повече клиенти, компанията даже стартира да прави костюми за клонирани домашни любимци. За няколко хиляди $ хората могат да поръчат репродукции на своите умряли домашни любимци.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР