За 17 септември са насрочени пледоариите по делото за атентата

...
За 17 септември са насрочени пледоариите по делото за атентата
Коментари Харесай

Пледоариите по делото Сарафово са на 17 септември

За 17 септември са планувани пледоариите по делото за атентата на летище " ". Това разгласи в Дупница основният прокурор.
По думите му делото е завършило всъщност и предстоят пледоарии - на отбраната и на прокуратурата, след което следва присъда. Гешев разгласи: " Надявам се, в някаква степен да има правдивост за починалите жители на страната Израел, в това число и за българския жител. "
 Хизбула хвана двоен сътрудник, може би обвързван с атентата в Сарафово Хизбула хвана двоен сътрудник, може би обвързван с атентата в " Сарафово "
" Хизбула " задържа собствен сътрудник, оказал се осведомител на " Мосад ". По данни на ливанската англоезична медия " Дейли остарял " той стои зад ате...
" За никого не е загадка, че зад този терористичен акт стои, като логистика и финансиране, съгласно наблюдаващите прокурори и доказателствата, събрани от тях, организацията " ". Сега в България не може да бъде привлечена организация и юридическо лице. Наказателната отговорност е персонална. Затова към наказателна отговорност, въпреки и задочно, са привлечени свързани с тази организация лица. Някои ги назовават част от военното крило на " Хизбула ". Едно е несъмнено, че има доказателства, че те принадлежат към " Хизбула ". Повтарям, част от финансирането и логистиката за терористичния акт, най-малко към този миг, от това, което ми е известно от прокурорите, е обвързвано с тази организация. Двама индивида са подсъдими. Обявени са за интернационално търсене ", изясни Гешев, представен от БНР.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР