За 15-и път този сезон в Ла Лига Валенсия записа

...
За 15-и път този сезон в Ла Лига Валенсия записа
Коментари Харесай

Валенсия едва докопа точка в мач, в който водеше до 89-ата

За 15-и път този сезон в Ла Лига Валенсия записа тъждество и продължава да не е в зона “Европа”. Днес отборът от “Местайя” водеше с 1:0 при гостуването си на Леганес, само че в 89-ата минута се пропука за 1:1. В оставащите няколко минути домакините даже можеха да завоюват, само че излезлият самичък против вратаря Юсеф Ен Насири пропусна.

“Прилепите” не бяха безапелационни и вкараха гол с единствения си изстрел в очертанията на вратата. Това се случи в 22-ата минута, когато Жофри Кондогбия засече с глава от заучено осъществяване на пряк-свободен удар.

¡Kondogbia ha marcado como visitante sus 5 goles con el @valenciacf en #LaLigaSantander! #LeganésValencia pic.twitter.com/WGz7DcleWu
— LaLiga (@LaLiga) February 24, 2019
Футболистите на Леганес хвърлиха всички сили в преследването на точката и справедливо стигнаха до нея, откакто Мартин Брейтуейт беше прецизен в 89-ата минута.

В продължението Кондогбия сбърка при пас към последния в защитата Габриел Паулища и Ен Насири се озова едно на едно с Нето, само че вратарят парира изстрела му.

“Краставичарите” са на 14-а позиция в класирането след 25-ия кръг СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 25 кръг, неделя 24 февруари  Леганес 1:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР