За 14-и пореден път „Орденът на Рицарите тамплиери на Храма

...
За 14-и пореден път „Орденът на Рицарите тамплиери на Храма
Коментари Харесай

Венцислав Мутафцийски стана Рицар на годината на Орденът на Рицарите тамплиери

За 14-и следващ път „ Орденът на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България “ организира своя благотворителен бал в навечерието на Коледа. Тази година званието „ Рицар на годината “ бе присъдено на ген. Венцислав Мутафчийски.

За първи път от началото на пандемията от COVID-19, обичайният коледен бал на тамплиерите събра на едно място своите рицари и дами, с цел да наградят „ Рицар на годината “ 2021.


За „ Рицар на годината “ беше награден шефът на Военна академия военачалник майор Венцислав Мутафчийски. Той е бил единомислещо определен поради работата по време на пандемията от ковид.
„ И в тази година, както и в предходната, изключително е значима ролята на хората, които изпитват състрадание и съчувствие към останалите хора, по тази причина аз съм извънредно поласкан от тази висока чест и привилегия да бъда номиниран от този медал, който подкрепя тъкмо тези полезности “, сподели Мутафчийски.


„ Особено усещане ми направи в клетвата им, има едно изречение, в което се споделя че ние би трябвало да търсим повече истината в сравнение с славата и повече достойнството в сравнение с признанието. Аз съм бил постоянно прям с нашите сънародници, с моите сътрудници и безусловно всички, това е една рискова болест, ние би трябвало да имаме отговорно отношение към нея и да знаем, че от нашите дейности зависи дали могат да пострадат други хора “, добавя той.

Мутафчийски пожела на всички доста здраве и през 2022 година да успеем да преборим COVID-19.
На благотворителния бал в чест на Рицаря на годината се събраха средства за фонда за даровити деца „ Рицаря в мен “. Фондът всяка година поддържа 10 даровити деца.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР