„За 100 дни правителството в социалната сфера е 100% провал.

...
„За 100 дни правителството в социалната сфера е 100% провал.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Без договор с Газпром - 100% гаранция за мизерия и сибирски студ

„ За 100 дни държавното управление в обществената сфера е 100% неуспех. При ръководството на държавните компании е 100% възпроизвеждане модела на ГЕРБ и в случай че не сключим нов контракт с Газпром е 100% гаранция за бедност и сибирски мраз ". Това съобщи Мая Манолова, ръководител на гражданската платформа Изправи се.БГ в полемика „ Леви цели с десни ограничения: 100 дни по-късно “ по отношение на първите 100 дни от кабинета на Кирил Петков, проведена от платформата „ Политизирай това “ с водещи Николай Драганов и Мирена Филипова, оповестиха от пресофиса на Манолова.

Освен обстоятелството, че има образуван кабинет, който да в профил Борисов и ГЕРБ от властта съвсем няма триумфи на властта, които да можем да посочим. И това ръководство към този момент се пропуква и то не на кардинална, а на чисто лобистка основа: корупцията в горския бранш, зърното, форсмажора, избора на шеф на Българска народна банка, правосъдната реформа… Това е по този начин поради феодализирането на властта и партийното преодоляването на другите министерства.

Според нея вторият сериозен недостатък на властта е разминаването сред обещанията и дейностите на новите ръководещи. Лидерът на Изправи се.БГ беше безапелационна, че заблудата за най-социалния бюджет се изпари още преди окончателното му приемане.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР