За 10-та поредна година BG VOICE е на червения килим

...
За 10-та поредна година BG VOICE е на червения килим
Коментари Харесай

Холивуд се подготвя за най-бляскавото събитие

За 10-та поредна година BG VOICE е на аления килим на най-бляскавото събитие в Холивуд – връчването на премиите „ Оскар “. А Ясен Дараков ще е единственият български публицист там.

Церемонията ще се организира в неделя в Dolby Theatre.

Вече обаче текат трескави мерки.

Миналата година премиите се излъчваха от ж.п. гарата в Лос Анджелис, само че тази година още веднъж ще забележим цялостния искра на церемонията.

И тази година обаче Коронавирус ще окаже въздействие върху събитието – на аления килим ще има доста по-малко аудитория, броят на медиите също е стеснен.

За първи път тази година церемонията по връчване на премиите ще има трима водещи – Ейми Шумър, Реджина Хоул, Уанда Сайкс.

Тази година за първи път ще има и премия на феновете – опит на Академията да усили рейтинга на церемонията, който през последните години пада трагично. Награждаването ще е доста по-кратко от нормално. Някои от категориите, които не са забавни на всеобщия фен, като премия за най-хубав грим, ще бъдат изнесени в обособена гала.

Бионсе и Били Айлиш ще вземат участие в шоуто с песните им, които са номинирани за премия.

Много е мъчно да се направи прогноза кой ще е огромният победител. Резултатите сред номинираните са толкоз близки, че няма ясно изявен водач.

Всичко най-интересно за премиите „ Оскар “ следете на BG VOICE.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР