За 10 септември (неделя) е насрочен стартът на съдебния процес

...
За 10 септември (неделя) е насрочен стартът на съдебния процес
Коментари Харесай

В Марбея започва процесът срещу бандата на кмета на Семчиново

За 10 септември (неделя) е плануван стартът на правосъдния развой в испанския град Марбея за склоняване към проституция и трафик на дами, а измежду 62-мата подсъдими има и деветима българи. Осем от тях бяха екстрадирани за Испания с боен аероплан още на 3 август, а с решение на Окръжния съд в Пазарджик от 1 септември (петък) през уикенда към Марбея пое и последният от групата – 45-годишният Иван Стоянов от Септември. Той бе притеглен като обвинен по същото дело и с европейска заповед за арест бе спретнат зад решетките на 18 август. Заради процедурни пречки делото му бе гледано 2 седмици по-късно, откакто ромът от Септември одобри непринудено да замине за Испания, написа " Труд ".

Конкретното обвиняване към Иван Стоянов е, че е склонявал към проституция две дами, едната от които живее с него на брачен начала. Освен това 45-годишният мъж от Септември е упрекнат, че е част от проведена незаконна група, която се е занимавала с трафик на дами за полова употреба и е принуждавала проститутките да обират клиентите си. Бандата е работила с изключение на на територията на Испания, също и в Германия и Швеция.

За главатар на родната група се сочи кметът на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков. Той ще бъде изправен пред съда в Марбея дружно със съселяните си Темелко Атанасов, Пламен Атанасов и Емил Колев, а останалите обвинени българи са Кирил Киримов от село Ковачево, Иван Димитров от село Симеоновец, Васил Михайлов от Пловдив и Райчо Михайлов от Септември
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР