Ювентус успя да спечели с 1:0 срещу Торино в дербито

...
Ювентус успя да спечели с 1:0 срещу Торино в дербито
Коментари Харесай

Ювентус спечели дербито на Торино, Влахович герой

Ювентус съумя да завоюва с 1:0 против Торино в дербито на града. Герой за " бианконерите " бе Душан Влахович, който се разписа в 74-та минута.

Първата забавна обстановка в мача бе пред Душан Влахович, който получи положително подаване в наказателното поле, само че ударът му бе избавен от пратаря. Секунди по-късно Локатели стреля от границата на пеналтерията, само че Милинкович-Савич направи ужасно избавяне.

В 51-та минута Локатели доближи до отбита топка и стреля към гориня ляв ъгъл, само че вратарят на Торино още веднъж се намеси прелестно и мазета в корнер. Първата добра опция за " биковете " пристигна в 58-та минута, когато Никола Вашич стреля от ръба на наказателното поле, само че Войчех Шчесни внимаваше и избави.

В 74-та минута Душан Влахович стреля с глава, само че Милинкович-Савич показва още веднъж страховит инстикт и мазета в ъглов удар. От последвалия корнер Данило отклони с глава към Влахович, който отблизо разстояние не сгреши и изведе тима си напред в резултата.

С тази победа Ювентус към този момент са 7-ми с актив от 16 мача, до момента в който Торино са на 11-та позиция с 11 пункта в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР