Ювентус трудно ще привлече в редиците си. Това смята трансферният

...
Ювентус трудно ще привлече в редиците си. Това смята трансферният
Коментари Харесай

Ювентус не може да си позволи Погба, твърди експерт

Ювентус мъчно ще притегли в редиците си. Това счита трансферният специалист Джанлука Ди Марцио. Напоследък още веднъж се заприказва, че французинът не е благополучен на " " и може да бъде продаден през януари или най-късно през идващото лято. 27-годишният халф е почнал като титуляр в едвам 5 мача този сезон и неотдавна самичък призна, че това е " най-трудният му интервал в Юнайтед ".

Наскоро " Червените дяволи " задействаха уговорка за автоматизирано удължение на контракта на Погба до 2022 година, само че даже и това не спря спекулациите, че той може скоро да си тръгне от " Олд Трафорд ". Твърди се, че интерес към него има от и Ювентус. Ди Марцио обаче е на мнение, че поради финансовата рецесия, която налегна клубовете след пандемията от ковид, Юве мъчно ще може да си разреши да вземе Погба назад в състава си.

" Това би била страхотна договорка. Погба има капацитет тотално да промени образа на един тим. Халфовата линия на Ювентус има потребност от неговия гений, физическа мощ и безрезервност. Вярвам, че той би бил ужасно попълнение, само че не съм сигурен, че Юве може да си го разреши поради икономическите компликации, които изпитва. също е малко евентуално да помогне за по-лесното реализиране на договорката, както да вземем за пример се случи с прехвърлянето на Киеза от. Английските клубове желаят да получат съществени суми за играчите си и то незабавно. Затова обстановката е сложна в сегашния миг ", счита Ди Марцио.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР