Ювентус се оформя като новия фаворит за подписа на Давид

...
Ювентус се оформя като новия фаворит за подписа на Давид
Коментари Харесай

Юве тръгва за къдрокосия изгнаник в Челси?

Ювентус се оформя като новия любимец за подписа на Давид Луис от Челси. Според британските медии „ бианконерите” ще се опитат да извлекат максимума от спора сред играча и мениджъра на „ сините” Антонио Конте.

Давид Луис сложи ултиматум към Конте

30-годишният футболист е в недружелюбност пред италианския експерт, който демонстративно го извади от титулярния състав. Причината бе загубата с 0:3 от Рома в края на октомври. Луис имаше травма в коляното, само че даже когато се възвърне, Конте продължи да залага на младия Андреас Кристенсен.

Давид Луис договаря с Реал Мадрид

Ювентус ще би трябвало да извади немалка трансферна сума, в случай че желае да ангажира бразилеца. Предполага се, че той ще им коства близо 30 милиона евро. Много е евентуално „ остарялата госпожа” да употребява заделените за прехвърлянето на Бенедикт Хьоведес финанси (те заплатиха 3,5 милиона за наема, имат алтернатива за откупуване на стойност 13 милиона евро плюс още 3 милиона под формата на бонуси). Дотук германецът има единствено един мач за Юве, като е навън до Нова година с мускулен проблем.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР