Ювентус се класира на финал за Купата на Италия. Старата

...
Ювентус се класира на финал за Купата на Италия. Старата
Коментари Харесай

Ювентус е на финал за Купата на Италия след голяма борба с Интер

Ювентус се класира на край за Купата на Италия. " Старата госпожа " и Интер направиха 0:0 в реванша, игран в Торино. Така " бианконерите " се класираха откакто в първия мач се постановиха с 2:1.

Преди днешния мач, Юве се намираше в страхотна серия от 6 следващи победи, до момента в който " нерадзурите " завоюваха 4 от последните си 6 срещи. Загубата беше точно от Юве, а преди този момент и тъждество 0:0 с Удинезе.

Аут за състава на Андреа Пирло бяха Артур Мело и Алваро Мората, които са със стомашен вирус, а контузени са Леонардо Бонучи и Пауло Дибала.

Антонио Конте не можа да разчита на Артуро Видал и Алексис Санчес, които изтърпяваха санкции. Срещата стартира с напън на домакините.

В 10-ата минута имаше шретенции за дузпа от страна на Интер. Мартинес се свлече след прикосновение в наказателното поле, само че съдията беше безапелационен в отсъждането си, че нарушаване няма.
 Ювентус - Интер, онлайн онлайн
Ювентус - Интер, онлайн

Кой ще бъде финалистът за Купата на Италия?

В 25-ата минута се стигна до първата чиста заплаха в мача. Ериксен центрира доста остро от фаул, Ромелу Лукаку от няколко метра пред вратата отклони с гърди, само че ударът му мина на сантиметри от страничната греда.

Малко по-късно след заучено състояние от корнер, топката се отби и попадна в Мартинес, който стреля, само че бранител на домакините мазета в нов ъглов удар, след който не последва нищо.

До края на полувремето, не се стигна до нови голови благоприятни условия и по този начин двата тима се отдръпнаха при 0:0. През втората част, двата отбора нападнаха, само че попадение по този начин и не падаше.
 Снимка 517830
Източник:

В 64-ата минута, Роналдо доближи подаване вляво в наказателното поле и стреля от близко, само че Ханданович внимаваше и отрази удара. Само няколко минути по-късно стражът още веднъж разочарова португалеца. Кристиано получи превъзходен пас, навлезе в наказателното поле, преодоля няколко бранители, стреля добре, само че Самир Ханданович още веднъж бе на мястото си и внимаваше.
 Снимка 517827
Източник:

В последните 15 минути " нерадзурите " заиграха извънредно офанзивно, в търсене на по този начин жадуваните попадения. Пропуски на Мартинез и Лукаку, обаче лишиха миланския гранд от фантазията за финала за Купата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР