Ювентус и Интер ще се изправят един срещу друг във

...
Ювентус и Интер ще се изправят един срещу друг във
Коментари Харесай

Ювентус срещу Интер във финала на Копа Италия

Ювентус и Интер ще се изправят един против различен във финала на Копа Италия през днешния ден от 22:00 часа българско време на " Стадио Олимпико " в Рим. Това ще бъде третото Дерби д`Италия във финала на Купата в историята, като през 1959 и 1965 Ювентус печели трофея, както и четвъртият мач сред двата отбора през този сезон - досега " нерадзурите " имат преимущество с две победи (включително в дуела за Суперкупата) и едно тъждество.

Ювентус и Интер започнаха присъединяване си в тазгодишното издание на шампионата от осминафиналите, като " бианконерите " победиха поредно Сампдория, Сасуоло и Фиорентина, до момента в който " нерадзурите " се оправиха с Емполи (след продължения), Рома и Милан.

Торинци са най-успешния тим в историята на конкуренцията, като са печелили трофея общо 14 пъти, в това число пет пъти от 2015-та година насам. Юве има и шест изгубени финала. Интер може да се похвали със седем триумфа за Купата, както и шест загуби в мача за трофея. За последно отборът на Симоне Индзаги е печелил оценката през 2011.

Финалът сред Ювентус и Интер стартира в 22:00 часа, а основен рефер ще бъде Паоло Валери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР