Юрген Клоп сподели, че Ливърпул е длъжен да „харчи пари”,

...
Юрген Клоп сподели, че Ливърпул е длъжен да „харчи пари”,
Коментари Харесай

Клоп категоричен, че Ливърпул трябва да харчи пари

Юрген Клоп показа, че Ливърпул е задължен да „ харчи пари”, с цел да може клубът да е конкурентен на останалите елитни европейски тимове. Европейският първенец похарчи повече от 170 милиона паунда за закупуването на Алисон Бекер, Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири през предишното лято, като квартетът спомогна на клуба да победи в Шампионската лига и да приключи втори в Премиър лийг.

Изказването на 52-годишния немец идва, откакто Клоп показа през 2016-а година, че Манчестър Юнайтед е похарчил доста пари, с цел да вземе Пол Погба.

„ Пазарът се промени повече от това, което чаках, само че заставам зад думите си. Може би преводът на изявлението ми бе изгубен. Тогава споделих, че в случай че стигнем точка, в която футболът е покорен напълно от парите, то тогава ще напусна. Все още се чувствам така”, приказва Клоп пред ZDF.

„ Ливърпул е упорит клуб, а в случай че не харчим същите пари като другите, то няма да сме конкурентни на тях. Всеки харчи пари и ние би трябвало да вършим същото”, продължи Юрген Клоп.

Към момента европейският крал няма нито един входящ трансфер от началото на летния прозорец през 2019-а година.

Виж още:

Бетис желае внушителна сума от Ливърпул за собствен състезател

Наби Кейта: Клоп промени моя футбол

В Лион признаха: Фекир и Ндомбеле желаят да се махат

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР