Юрген Клоп направи любопитно признание по време на днешната си

...
Юрген Клоп направи любопитно признание по време на днешната си
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Исках капитана на Арсенал в отбора си, още когато беше на 15 години

Юрген Клоп направи любопитно самопризнание по време на днешната си конференция преди дербито с Арсенал този уикенд, като съобщи, че е бил на крачка от това да притегли днешния капитан на „ артилеристите “ - Мартин Йодегор.

„ Разговарях с него, когато беше на 15 в Норвегия и целият свят го искаше, а той реши да избере Реал Мадрид. Спомням си го, като че ли беше през вчерашния ден, че седнахме на масата с татко му и всички доста се вълнувахме. След това настанаха някои сложни години, което е обикновено, когато върху теб паднат толкоз доста светлини от прожектори. В следствие обаче той се трансформира в играча, който всички чакаха да стане “, сподели германецът, представен от клубния уебсайт на Ливърпул.

Клоп означи още страхотното развиване на Габриел Мартинели и регистрира завръщането към най-хубавата форма на Габриел Жесус, Олександър Зинченко, Томас Партей и Гранит Джака. Според треньора на „ мърсисайдци “, Арсенал се намира на върха във Висшата лига изцяло справедливо, откакто Микел Артета е оправдал доверието през миналите години, с цел да осъществя капацитета си на управител.

Що се отнася до самия Ливърпул, наставникът на отбора съобщи, че би желал тимът му още веднъж да стане оня непредвидим отбор, който изненадваше противниците в близкото минало. За задачата той призна, че е подготвен да употребява разнообразни тактически схеми, като изневерява все по-често на класическото 4-3-3, което стана до болежка познато от 2015 година насам.

Арсенал приема Ливърпул на 9 октомври от 18:30 часа българско време, като историята е напълно в интерес на „ мърсисайдци “, само че краткотрайната форма е изрично на страната на „ топчиите “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР