Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на

...
Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на
Коментари Харесай

Клоп засипа с похвали Арсенал и даде информация за контузените в Ливърпул

Юрген Клоп приказва на постоянната си прескоференция преди мача на Ливърпул против Арсенал. Срещата е с начален час 18:30 и може да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Арсенал имат цялото ми почитание. Наистина добра работа от Микел. Когато имаш потребност от време, никой не желае да ти го даде. Много гений имат в състава. Мартинели... впечатлил съм се от дълго време от него, Сака...офф. Знам, че Сити не биха продали Жезус в никой тим. Но с Арсенал дистанцията географски е задоволително близка. Той лети в този миг, това е ясно. Лесно е да се наслаждаваш на това, което прави сега. Трябва да се погрижим, че ще спре да лети за уикенда.

Анди Робъртсън стартира да тича, само че няма да е на линия за неделя. Артур Мело има мускулен проблем. Къртис Джоунс възобнови тренировки, само че Наби и Окс ще бъдат навън още малко време. Отборите се научиха по какъв начин да играят против нас, когато не сме в най-хубавата си светлина. Тези отбори се учеха с години, само че доста постоянно нямаше какво да създадат, тъй като бяхме невероятни ", показа Клоп.

Ливърпул е в положително въодушевление след успеха с 2:0 над шотландския гранд Рейнджърс в Шампионската лига и ще преследва трите точки против " артилеристите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР