Юношите старша възраст на Черно море отстъпиха с 3:5 домакинството

...
Юношите старша възраст на Черно море отстъпиха с 3:5 домакинството
Коментари Харесай

Черно море губи от Ботев Пд в здрав мач с 8 гола при U19

Юношите старша възраст на " Черно море " отстъпиха с 3:5 семейството си на Ботев Пловдив в мач от 8-ия кръг на Елитната група до 19 години, научи Moreto.net. Срещата на стадион “Корабостроител ” във Варна ще се запомни с изключение на с 8-те гола, доста положения пред двете порти, червени картони, груби самостоятелни неточности и неправилни отсъждания на основния арбитър Йордан Йорданов.

Претенциите на варненци са за недостоен червен картон за капитана Даниел Стоянов, не отсъдена дузпа и надменно държание на рефера през целия дуел ”. След края на срещата червен картон получи и треньорът на “моряците ” Мартин Христов.

Ботев поведе в резултата в 5-ата минута посредством Димитър Тонев, а до почивката резултатът бе 0:3 след попадения на Георги Трифонов и Иван Василев. Варненци също имаха много обстановки пред вратата на гостите, само че не съумяха да ги осъществят. Головете през първата част паднаха след груби самостоятелни неточности. С три удара гостите съумяха да отбележат три гола.

В 46-ата минута нaпадателят Денислав Ангелов понижи на 1:3, а 9 по-късно Атанас Чернев вкара за 1:4 след центриране от корнер. “Моряците ” не се предадоха и с голове на Паоло Пасков и Радослав Златев съумяха да понижат до 3:4. Веднага по-късно капитанът на Черно море Даниел Стоянов бе изпъден за втори жълт картон за имитация против основния арбитър. С човек по-малко варненци продължиха да търсят изравнителното попадение, само че не разумно на протичащото на терена Ботев съумя да означи пети гол, с който бе завършен и крайния резултат.

“Проспахме първото полувреме. Головете паднаха след наши груби самостоятелни неточности. През втората част играхме мощно и можехме да обърнем мача. При 3:4 основния арбитър реши дуела с аления картон на Даниел Стоянов. Капитанът ни бе зад отбраната на гостите при едно статично състояние. Това ни е заучено. Реферът обаче прикани Стоянов да се махне, тъй като нямал право да е там. Футболистът ни се опита да изясни на съдията, че си е в правото да е в тази позиция, за което получи втори жълт картон. Много слаб съдия… Същият този човек преди няколко мача ни свири със Славия във Варна. Не отсъди две дузпи в наша изгода и през целия мач наскърбяваше футболистите ни. Мисля, че има наклонност против нас от въпросния арбитър. Правим страховит мач с Ботев, с доста голове и динамичност, и идва Йорданов и скапва мача. И го прави тъй като не знае правилника. Нека управителните органи да вземат ограничения и такива съдии да не бъдат допускани да управляват футболни срещи ”, сподели треньорът на Черно море Мартин Христов.

Съставът на " Черно море ": Иван Дичевски, Кристиан Парашкевов (46-Димитър Ралчев), Даниел Стоянов, Росен Стефанов, Мердин Адем (82-Емре Тефък), Калин Георгиев, Светослав Николов (46-Паоло Пасков), Радослав Златев, Велислав Василев, Мартин Милушев (75-Радостин Желев), Денислав Ангелов. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР