Юношите младша възраст разгромиха ФК“ Ком“- Берковица със 7:1 в

...
Юношите младша възраст разгромиха ФК“ Ком“- Берковица със 7:1 в
Коментари Харесай

Локомотив/Мездра/ с трудна победа над лидера Огоста/Хайредин/ /снимки/

Юношите младша възраст разгромиха ФК “ Ком “- Берковица със 7:1 в среща от 14-я кръг на зона „ Враца”. С по две точни попадения за общинския отбор се разписаха Петър Петров и Ерик Тронков, а по един гол в противниковата врата означиха Веселин Янчев, Радослав Панов и Иван Марианов. Единственото попадение за гостите бе на Николай Стефанов от дузпа.
Следващият мач на юношите на ОФК ще се организира на 20 април от 16:00 ч. на стадион „ Чавдар “ в гр. Бяла Слатина против локалния тим.
Детският тим на ОФК „ Локомотив-Мездра “ също добави 3 точки към актива си след победа с 2:1 против ФК “Кариана “- Монтана. Головете за общинския тим означиха Владислав Андреев и Михаил Иванов
Следващата среща на детския отбор ще се организира на 22 април от 10:30 ч. Срещу ПОФК “Ботев “-Враца, което ще се организира на стадиона в регионалния център.
Мъжкият тим на ОФК „ Локомотив-Мездра “ записа сложна победа в най-оспорваната среща от 19-ия кръг на врачанската „ А “ ОФГ. С гол на Кирил Кръстев лидерът във краткотрайното класиране ФК “Огоста “-Хайредин отстъпи с 0:1 от общинския отбор в мега дербито. Двубоят бе извънредно оспорван с положения и пред двете порти, само че момчетата на Иван Георгиев-Саки демонстрираха геройство и по-силно предпочитание за победа.
В 20 кръг „ А “ ОФГ мъжкият тим на ОФК „ Локомотив-Мездра “ ще почива. Следващата среща ще се състои на 28 април от 17:00 ч. Момчетата на Саки ще премерят сили против ФК „ Искър “-Роман.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР