Юношите младша възраст на "Ботев" /Враца/ загубиха с 2:4 от

...
Юношите младша възраст на "Ботев" /Враца/ загубиха с 2:4 от
Коментари Харесай

Младшата на Ботев /Враца/ загуби с 2:4 от Берое първия 1/8-финален двубой за Купата на БФС

Юношите младша възраст на "Ботев " /Враца/ изгубиха с 2:4 от "Берое " /Стара Загора/ в първата среща от 1/8-финалите в шампионата за Купата на БФС. Срещата стартира добре за врачани. В 11-та мин. Борислав Кискимски откри Денис Русинов в наказателното поле и той стреля, само че стражът на гостите мазета в корнер. Няколко минути по-късно вратарят на "Ботев " избави удар от близко на Велизар Желязков. В 20-та мин. Денис Русинов се възползва от добър пас на Веселин Василев, преодоля вратаря и осъществя за 1:0. В 31-та мин. Христо Пенев вкара за 1:1. В 39-та мин. старозагорци направиха цялостен поврат за 1:2 посредством Димитър Спасов.
Интригата в мача завърши в 45-та мин., когато още веднъж Спасов означи за 1:3. Велизар Желязков бе прецизен за 1:4. В последните мин. Валентин Георгиев наниза гръмък попадение от въздуха след центриране на Ралин Тодоров за крайното 2:4.
За "Ботев " /Враца/ играха: Денис Йонков, Веселин Василев, Вилямс Валериев, Ивайло Тодоров, Деян Пророков, Иван Мариянов, Николай Ангелов, Ралин Тодоров, Борислав Кискимски, Денис Русинов и Валентин Георгиев.
Децата на "Ботев " /Враца/ изгубиха реванша с "Левски " на "Герена " с 1:0 и отпадат от конкуренцията след общ резултат 1:9.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР