Юношеският национал Атанас Килов напусна Левски и се завърна в

...
Юношеският национал Атанас Килов напусна Левски и се завърна в
Коментари Харесай

Юношески национал напусна Левски в посока Хебър

Юношеският национал Атанас Килов напусна Левски и се завърна в Хебър (Пазарджик) и през днешния ден направи първа подготовка под управлението на Владимир Манчев. Килов е от Пазарджик и точно при " зелените " стартира футболната му кариера. През лятото на 2019 година е притеглен в Септември (София), където остава до края на 2021-а. От януари предходната година отива в Левски. За юношеския народен тим на България до 17 години има 7 мача. Бързакът играеше до скоро като ляво крило, само че в Левски го преквалифицираха като ляв бранител. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Благодарен съм за всичко и на всички треньори, с които съм работил досега. Връщам се вкъщи, ситуацията е страхотна, има положителни условия за работа. Имах и други оферти, само че взех решение да се върна на мястото, на което числя се. Благодаря на треньорския щаб на Хебър за доверието ", съобщи Килов пред Българска телеграфна агенция. Младокът има 4 мача за мъжкия отбор на Левски, всички в контроли. Иначе беше безспорен титуляр за дублиращия състав в Трета лига с 16 мача като титуляр от 16 вероятни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР