Юношата на Левски и бивш нападател на сините Атанас Курдов

...
Юношата на Левски и бивш нападател на сините Атанас Курдов
Коментари Харесай

Атанас Курдов: С Хубчев нещата в Левски ще стават все по-добре

Юношата на Левски и някогашен нападател на " сините " Атанас Курдов има вяра, че Петър Хубев може да изведе родния му отбор до купата. Нападателят изключи ЦСКА-София от борбата за шампионската купа.

" Доколкото знам, ЦСКА изостава с доста точки. Не е невероятно да се борят за първото място, само че мисля, че ще е през идващия сезон. Предвид класата на Лудогорец и положителната моментна форма на Левски се колебая, че ЦСКА може да стане първенец. След идването на Хубчев нещата в Левски се стабилизираха и " сините " замязяха на тим. Сигурен съм, че при Хубчев нещата ще стават все по-добре и по-добре. На всеки е нужно да наложи своя жанр, всеки треньор си има своето виждане. Пожелавам триумф, както постоянно съм го правил, на обичания си тим. Надявам се скоро Левски да се поздрави с купа, тъй като за последно това стана през 2009 година, когато треньор беше Емил Велев. Силно се надявам това да се случи напълно скоро, тъй като всички, които обичат Левски, чакат с неспокойствие това да се случи ", показа Курдов пред " Канал 3 ".

В момента Атанас Курдов тренира с последния в класирането Витоша Бистрица, като съобщи, че и двете страни имат предпочитание да подпишат контракт, само че нападателят няма право да играе до края на календарната година. Причината е, че към този момент е носил екипа на два отбора - италианския Агрополи (Серия Д), както и родния третодовизионен Сливнишки воин. efbet Лига 15 кръг, сряда 6 ноември  Левски 15:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР