Юни месец американският президент Доналд Тръмп посети английската кралица Елизабет

...
Юни месец американският президент Доналд Тръмп посети английската кралица Елизабет
Коментари Харесай

Пакостите на Доналд Тръмп в британския кралски двор

Юни месец американският президент Доналд Тръмп посети британската кралица Елизабет Втора в Бъкингамския замък в Лондон. Несъмнено визитата му ще се запомни (поне от нас) най-много със задрямването на Тръмп по време на тоста на кралицата на една от формалните вечери, проведени в чест на президента на Съединени американски щати.
 Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, кралица Елизабет II и срещата им в Бъкингамския замък
Мелания Тръмп - по-елегантна и от самата кралица

Как се впечатлява целия кралски двор

Елизабет Втора обаче явно има и с какво друго да помни визитата на американския президент. Тя се оплака на австралийския министър председател Скот Морисън, по време на държавното посещаване на Тръмп във Англия хеликоптерите на американския водач кацали в двореца два пъти дневно, което оставило следи по прелестната ѝ ливада.

Според кралицата на Англия сега тревата пред Бъкингамския замък е съществено развалена точно поради хеликоптерите на Тръмп, написа Daily Expess.
 Снимка 426976

И до момента в който Елизабет се вайка за единствено за тревата си, дано напомним, че визитата на американския глава по този начин или другояче не беше посрещнато с възторг от страна на локалното население, защото десетки хиляди британци стачкуваха против визатата му.
 Кралица Елизабет II, Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и по какъв начин се прави банкет по кралски
Ето по този начин посреща посетители кралицата

Прием по кралски за Доналд и Мелания Тръмп
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР