Юни и септември са месеците, които специалистите препоръчват като най-подходящи

...
Юни и септември са месеците, които специалистите препоръчват като най-подходящи
Коментари Харесай

Идеалната семейна ваканция през лятото е юни или септември, на къмпинг

Юни и септември са месеците, които експертите предлагат като най-подходящи за лятна фамилна почивка, изключително когато тя е и с дребни деца. Причините за това са няколко и стъпват главно на изискванията, които дават началото и краят на всеки един туристически сезон – повече успокоение и непорочност, щадящо слънце и по-нисък риск от респираторни инфекции.

„ През юни и септември слънцето не е толкоз мощно и можем по-безопасно да се насладим на почивката си. Тези месеци не се характеризират с рисково високи температури и вероятността от топлинен удар е по-ниска, в сравнение с през юли и август. В началото и в края на летния сезон курортите не са пренаселени и вероятността да се разболеем от респираторни инфекции е по-малка “, показа за доктор Диана Ненчева-Миличевич, педиатър, УМБАЛ „ Лозенец “, член на Българската педиатрична асоциация*.

Именно това са и трендовете, които следят в една от най-големите платформи за резистентен туризъм и запазване тук-там за настаняване в къмпинги - Karavani.bg. Малко преди старта на дейния сезон, платформата регистрира близо 4 пъти по-голям интерес и брой резервации, по отношение на същия интервал през 2022 година Планирането на спокойна фамилна отмора с децата, отвън най-горещите летни дни, пък е измежду главните аргументи за резервация на каравана, кемпер или бунгало през юни.

“Виждаме три съществени групи почиващи, които избират да си резервират почивка на къмпинг с нас през юни - фамилии с дребни деца, които търсят спокойствието и по-подходящи условия при започване на сезона; двойки, които желаят да избягат от града и да се насладят на морето; хора, които работят от разстояние, така наречен “дигитални номади ”, и се насочват към морето ”, разяснява създателят на Karavani.bg Николай Неков.

За да отговори на потребностите и желанията на своите консуматори, платформата за отдаване чартърен на каравани, кемпери, бунгала и палатки предлага необятен избор за настаняване на къмпинги в страната. С близо 200 оферти онлайн търсещите пълноценна фамилна отмора могат елементарно и несъмнено да намерят и да резервират своето лятно прекарване измежду природата, което също носи своите позитиви. Оказва се, че детските експерти също считат ваканцията измежду природата за желана и добра алтернатива за летуване за най-малките.

„ Почивката измежду природата има голям брой позитивни страни. Играта навън подкрепя нервно-психическото и физическото развиване на детето, а също и сплотява фамилията. Увеличеното количество придвижвания и физическо натоварване защищават децата от пандемията на 21 век – затлъстяването. Чистият въздух и дозираният престой на слънце имат имуностимулиращо деяние “, прибавя доктор Ненчева-Миличевич.

Сред другите аргументи за избор на резервации при започване на сезона са още по-големият избор от места за настаняване и последните благоприятни условия за понижения преди влизането в дейния летен интервал, които можете да видите на Karavаni.bg . В необятната селекция на платформата влизат, с изключение на общоприети каравани, и по-висок клас бунгала с панорама към морето, хигиеничен възел и климатик. Местата за настаняване оферират уют, съоръжение и улеснения за една пълноценна почивка.

Едновременно с това, изискванията при отменяне са закрепени в интерес на клиентите - всички резервации могат да бъдат анулирани при цялостно възобновяване на платената сума, в случай че е спазен срокът от най-малко 14 дни предупреждение, и на 50%, в случай че анулирането е сред 14 и 7 дни преди резервираната дата. Предстои опциите в тази посока да се усилват. На дневен ред са и проекти за запазване на отмора на погашение.

Karavani.bg посреща новия сезон и с голям брой усъвършенствания. Миналата година компанията от Фонда за рискови вложения Innovation Capital, с което влезе измежду значимите събития в IT бранша през 2022 година, съгласно профилирания портал Dev.bg .

След това компанията притегли и над 120 000 лева в нов рунд на финансиране, ориентиран напълно към микроинвеститори, които имат сходни ползи и полезности. Средствата се влагат в разширение на софтуерния екип, в задържане и повишение на високото равнище на потребителско обслужване, както и в развиване на пазарите в Гърция и Румъния.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР