Юлия Навалная, вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални, поиска

...
Юлия Навалная, вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални, поиска
Коментари Харесай

Юлия Навалная обвини Владимир Путин в „сатанизъм“: Вярата му е фалшива

Юлия Навалная, вдовицата на съветския опозиционен водач Алексей Навални, изиска съветските управляващи да освободят тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " мъчи " натрупа му, предава Ройтерс.

В шестминутно видео в YouTube тя упрекна Владимир Путин, че държи тялото на Навални като пленник и сложи под подозрение вярата му в християнството.

Майката на Навални Людмила сподели в петък, че съветските следователи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществено заравяне. Тя сподели, че чиновник й е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент се разлага.

Идеята била съветският опозиционер да бъде придвижен към Украйна

В събота сътрудници на Навални споделиха, че управляващите са заплашили да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията му не се съгласи с техните условия. Във видеото прочувствената Юлия Навалная твърди, че персонално Путин е виновен за местонахождението на тялото на Навални и че той „ изтезава “ Навални в гибелта, както го е правил приживе.

„ Вече знаехме, че вярата на Путин е подправена, само че се го виждаме по-ясно от всеки път. Никой същински християнин не може да направи това, което Путин с тялото на Алексей Навални. Това е сатанизъм “, уточни тя.

Пред рускоезичното издание „ Медуза “ българският публицист разкрива забавни детайлности към първите моменти откакто стана ясно за гибелта на Навални

Завършвайки видеото си, тя сподели: „ Върнете ни тялото на брачна половинка ми. Искаме да отслужим панихида и да го погребем по човешки метод, в земята, както е всекидневно в православното християнство “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР