Юлиана Методиева·Какво прави професионалният крадец след като обира от шкафа

...
Юлиана Методиева·Какво прави професионалният крадец след като обира от шкафа
Коментари Харесай

Волгин с поредна манипулация – защото е ненаказуем

Юлиана Методиева·

Какво прави професионалният апаш откакто обира от шкафа фамилните полезности? Забърсва следите, даже когато е носил ръкавици. Чисти и пода, да не би служителите на реда да смъкват отпечатък от маратонките му. Не би трябвало и косъмче да намерят!

Без изненада, в последния си коментар за „ Политически неточно “водещият посвещава обичайно на

омразата му към „ жълтопаветниците “ и либералите

Само че, тук Волгин демонстрира медийна досетливост. След фразата " Явно заветното предпочитание на подправения либерал е днешните служби да унищожат плурализма, премахвайки всички опозиционни отзиви “, журналистът инсталира тон с думи, произнесени от въпросния „ либерал “. Гласът е супер прочут, тъй че не е мъчно да се схване номера на Волгин. Обвиненията към либерала са поднесени имперсонално, анонимно. Ако драгият слушател разпознае Георги Лозановия глас, отлично на него. Ако не се досети, Волгин може единствено да се поздрави, че омразата му е станала още по-творческа, а с това и по-ефикасна. Хем е хвърлил донос против Лозанов, хем си е вързал гащите, не го е цитирал! Просто е инсталирал тон с гласа му, в действителност е толкоз просто!

Анонимките постоянно са етически проблем. Решаването му е планувано от надалеч не глупавия Волгин. Той взима съответни ограничения, тъй като е разиграл мислено цялото деяние и последействие. Изиграл го е, със съзнанието, че е безотговорен!

В идващите часове създателят на „ Политически неточно “ изпраща материалите си за обява на уеб страницата на Българското национално радио. Ако някой угрижен от неприемливите хватки на водещия, изиска да се запознае с изобличителния му коментар в детайли, може да изслуша подкаста. Всичко е тъкмо. Чуват се огнените слова против „ евроатлантиците “ на Петър Волгин, правилно, поднесени с детския му гласец, само че това е ситуацията. Изненадата настава, когато се окаже, че в подкаста липсва оня автентичен тон, взет от телевизионно предаване с присъединяване на Георги Лозанов! Нали помните: на 24 юни Волгин показва по какъв начин за задачите на своето " обръщение " той може да инсталира глас от непознато предаване, съвсем като в документален филм! Злият персонаж приказва гадости, а положителният човек Волгин разяснява.

Защо журналистът е заличил „ оня “ тон? Заличил го е, тъй като знае, че прави закононарушение по Закон за радиото и телевизията. Манипулирал е за хибридните си, пропутински цели, думи, произнесени от Георги Лозанов, само че

извадени от подтекст

Водещият на " Политически неточно ", също като печения апаш, се погрижва да няма улики. Трие каквото може. Избрал си е за зложелател либерал, води гневна война с него, а на война като на война. Като не ти доближават стрелите, почваш да хвърляш кални топки, слагаш шапка невидимка, та да не може с теб почтено да се играе!

Престъплението на журналиста,

за чието оцеляване се грижи и шефката на Съвет за електронни медии и шефът на БНР, е елементарно доказуемо. Достатъчно е да се прегледат ефирните дневници! Ще се чуе истинското предаване, там, където потните ръчища на един путински пропагандист не са пипали. Да се манипулират излъчвания, излъчени в народен ефир, е наказуемо както би било наказуемо подправянето на паспорт, открадването на бижута, или всяко друго деяние разказано в Наказателния кодекс и Закона за радио и телевизия!

На ход е генералният шеф на БНР Милен Митев. Както и програмната директорка на „ Хоризонт “ Даниела Късовска, също по този начин и Даниела Якова - шеф на стратегия „ Хоризонт “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР