Юлиана Дончева, бивша депутатка и настояща любителка на здравословното хранене,

...
Юлиана Дончева, бивша депутатка и настояща любителка на здравословното хранене,
Коментари Харесай

Уникална! Диетата на Юлиана Дончева свали 20 кг от сина ѝ

Юлиана Дончева, някогашна депутатка и сегашна любителка на здравословното хранене, съумя да възпламени всички към себе си по метода си на живот. Синът ѝ Йоан – Дако, е свалил 20 кг от тежестта си.

Телевизионната водеща от няколко години води безусловно здравословен метод на живот. Големият ѝ наследник Дако е последвал нейните препоръки за здравословно хранене. Днес към този момент е свалил двадесет кг от тежестта си и не счита да се връща към старите си привички. С достиженията си се похвали самият той в обществените мрежи.

Не единствено Дако, а и свекървата на Юлиана към този момент се храни по нейните правила. Жената се е възползвала от опита ѝ в храненето, а резултатите не закъснели.

Юлияна Дончева издаде книга, в която е събрала опита си и дава препоръки за здравословно хранене. На база на препоръките ѝ е построена и диетата на младия мъж. Синът ѝ закусва със сушени плодове с кисело мляко. Лятото и през останалите сезони, които разрешават, те би трябвало да са пресни. Задължителни са къпини, малини, ягоди и боровинка. Другият тип закуска, която му е позволена, е кашата с овесени ядки.

Юлияна Дончева дава на сина си основен съвет - плодовете да се хапват до 13 часа, не и по-късно. Така тялото ще има опция да разгради захарите. До този час той би трябвало да е изял и наложителната за всеки ден шепа годжи бери. Малките плодчета в действителност вършат чудеса с организма и тялото. Освен това контролират килограмите. В годжи берито се съдържат всички нужни субстанции, които са извънредно нужни за организма.

Режимът на Дако продължава с апетитен диетичен обяд, а по-късно и питателна вечеря. Двете съществени хранения включват свежа салата и нетлъсто месо, както и риба. Условието е едно - месото да не се пържи, а да бъде приготвено на скара или на фурна.

В диетата безусловно неразрешени са оризът, картофите и пърженото като цяло. Те могат да се похапват понякога, само че в минимални количества. Колкото до резултатите - те идват по-скоро от предстоящото.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР