Юлиан Вучков е загубил всякакво желание за живот след смъртта

...
Юлиан Вучков е загубил всякакво желание за живот след смъртта
Коментари Харесай

Професор Вучков не може да прежали съпругата си: Ще си отида при нея!

Юлиан Вучков е изгубил всякакво предпочитание за живот след гибелта на своята Диана, разбра HotArena.

Колоритният професор признава, че страда за отишлата си без време обичана всяка секунда и минута. Тя постоянно му се явява пред очите и след гибелта й той живее с нейния облик. А това го унищожава лека-полека. Той не е привикнал със самотата и е сигурен, че точно тя ще го погуби и ще го събере още веднъж с Диана.

Проф. Вучков и Диана Душкова бяха дружно цели 12 години, до момента в който гибелта не ги раздели преди два месеца. Двамата в никакъв случай не са сключвали брак, тъй като не са имали нужда от него. Връзката посред им е била задоволително мощно и без тази детайлност. те се срещат за първи път, когато тя е на 19, а той - на 37. Запознава ги бащата на Диана.

Тогава, обаче, двамата не стартират връзка. Любовта посред им пламва доста по-късно. Тв водещият остава покорен от еридуцията и общата просвета на Душкова. Постепенно тя се трансформира в дамата на живота му. Днес той осъзнава, че никой не го е обичал, както тя. А когато към този момент не е до него, с цел да го обича, професорът като че ли е половин човек.

Вучков приказва за своята Диана единствено със суперлативи. Определя я като всестранно развита, прочувствена и най-много раздаваща се и помагаща. Смята, че точно това я е погубило - желанието да помогне първо на другите, а след това на себе си. В резултат на това, тя остави професора самичък като куче.

Той споделя, че в професионален проект е добре, само че в персонален живее в същински призрачен сън. Не е привикнал със самотата и усеща по какъв начин тя лека-полека го убива. След гибелта на Диана прекарва по-голямата част от времето си в дребния си апартамент в столицата. Няма близки и родственици, с които да се развлича, и това несъмнено му тежи, написа " България през днешния ден ".

Юлиан Вучков не може да свикне, че вкъщи му към този момент е толкоз празно и няма с кого една дума да си продума. Не желае да се оплаква, само че усеща какъв брой зле му се отразява тази сутиация. Въпреки това, лекарите го успокяоват, че е в съвършено здраве и кондиция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР