Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана

...
Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана
Коментари Харесай

Черни облаци надвиснаха над Юлиан Вергов

Юлиан Вергов сякаш имаше доста поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го упрекна, че я е пребил, само че сътрудниците му лека-полека стартират да му обръщат тил. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв " Като две капки вода ", а в този момент е сменен в театър, в който участваше дружно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева. 

Спектакълът, в който се обрисува Юлиан Вергов да приключи присъединяване си, е " За любовта " по текстове на Яна Борисова, която тази година взе премия " Икар " за най-хубава пиеса. Това е единственото зрелище, в което все още се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса разгласи през май предходната година, че слиза от сцената, само че през есента се завърна точно в " За любовта ". Проектът беше умислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя празник, само че защото се оказа сполучлив, последваха още доста представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин обичан възпитаник, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и други

Първото име, което изчезна от плана, откакто гръмна абсурдът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той до момента не е се е изказал публично по тематиката. Когато след месеци безмълвие Вергов разгласи позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а единствено я е нападнал словесно поради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава щерка, родните актьори скочиха всеобщо в негова отбрана. Стефан Вълдобрев обаче бе измежду тези, които не написаха в обществените мрежи нищо по тематиката. Това, че той към този момент няма да се изявява в " За любовта ", не направи кой знае какво усещане на никого. Така или другояче артистът, който е по-известен като музикант, продължава да взе участие в различен театър по текст на Яна Борисова – " С тил към залеза ", където Вергов се е случвало да го замества.

От 24 април се чака на мястото на Вергов в " За любовта " да излиза сътрудника му Александър Сано. Всички оповестени все още представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова публично застана на страната на артиста в спора му с Диана Димитрова. Тя разгласява на формалната си страница във Facebook неговата позиция, обявявайки, че абсолютно го поддържа. " Никога няма да спра да пазя актьорите, с които работя. Никога няма да разреша да ги наскърбяват, заплашват или нараняват. Нямам други средства, само че имам... думите! Внимавайте!

Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това ", написа Борисова. И все пак към този момент май не планува да го включва в свои планове, откакто изиграе това, за което е бил зает преди абсурда. Разбира се, допустимо е отсъствието на артиста да се дължи на негова ангажираност в други планове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР