Юлиан Вергов и дъщеря му Алена, която също е актриса

...
Юлиан Вергов и дъщеря му Алена, която също е актриса
Коментари Харесай

Юлиан Вергов и дъщеря му разнасят пици

Юлиан Вергов и щерка му Алена, която също е актриса ( " Петя на моята Петя " ) вземат участие дружно в нов онлайн сериал, който ще стартира своето лъчение на 11 март в YouTube и Facebook, оповестява от екипа.

Виктор Чучков е режисьор на " Ефектът на доминото ", а продуцент е неговият брат Борислав Чучков.

" Адски доста ни хареса концепцията за основаване на нещо сходно в България. Такива сериали са традиция в Съединени американски щати и набират все по-голяма известност. Отдавна към този момент не е значимо къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш прекрасен артикул, феновете ще те намерят и по тази причина сме уверени, че няма да се спрем единствено с един сезон ", описват братята.

Като съвсем всеки младеж, първокурсничката в НАТФИЗ Алена Вергова се сблъсква с действителността и ѝ се постанова да стартира работа, с цел да успее да събере пари и да се " откъсне " от семейството си - квартира, кола, купони. Али разпитва другари и познати и от няколко места научава, че изискванията в пицария са положителни. Решава да се опитва, само че без да споделя на татко си Юлиан. Тя не желае той да знае за желанията ѝ преди самата тя да си е осигурила опция в действителност да живее настрана. Плановете не се случват и Юлиан схваща, което води до неизбежен спор сред двамата. Али отстоява правото си на пълновръстен и умишлен човек, а Юли е мощно срещу щерка му да работи.

Спорът сред двамата се задълбочава в жанр " Вергови " с всички парадокси на спор сред татко и щерка и Юли взема решение да ревизира какво пък толкоз харесва Али в работата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР