Юли е и шансовете да предпочетем плажа пред киносалона е

...
Юли е и шансовете да предпочетем плажа пред киносалона е
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери за юли

Юли е и възможностите да предпочетем плажа пред киносалона е огромен. Ако въпреки всичко се спрем на второто, можем да разчитаме на три от най-чаканите заглавия на годината. И малко филми на ужасите.

" Коварен капан: Червената врата "

Семейство Ламбърт продължава да се бори с демоните си. Което е цяло знамение, като се има поради, че това е петата част на " Коварен капан " и семейството съумява да оцелее към този момент толкоз години. Ако оставим шегата настрани, за " Червената врата " би трябвало да знаем две неща. Първото е, че Джош и Долтън ще би трябвало да стигнат до дълбините на фамилното си минало, с цел да се оправят с ужасите, които дебнат там, един път вечно. И второ - с изключение на реализатор на основната роля, Патрик Уилсън за първи път сяда и на режисьорския стол.

От 7 юли

" Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа "

Толкова доста се изписа за следващата част от на Том Круз, че съвсем няма какво да прибавим. Освен да напомним, че холивудската легенда се е заобиколил от красиви актриси за следващото преобразяване в Итън Хънт: Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хейли Атуел, Пом Клементиеф. И че ще би трябвало за следващ път да избави човечеството, като този път опасността е оръжие от ново потомство.

От 14 юли

" Опенхаймер "

Кристофър Нолан и Килиан Мърфи - имената на режисьора и артиста в основната роля са гаранцията, че това е филм, който несъмнено заслужава да зарежем плажа и да се насочим към киното. Ако зрелищните образни резултати не ни притеглят чак толкоз - а такива несъмнено ще има, то най-малко желанието да научим повече за историята на, основателят на атомната бомба, е задоволителен претекст да гледаме. Освен Мърфи, във кино лентата вземат участие Мат Деймън, Робърт Дауни-младши, Емили Блънт, Гари Олдман, Флорънс Пю.

От 21 юли

" Барби "

от месеци е превзела света, а цялостното експлоадиране в розово се чака в края на месец юли. Тогава ще можем да забележим оживялата кукла Барби дружно с обичания й Кен под формата на Марго Роби и Райън Гослинг. Не крием, че сме малко скептични, само че пък от режисьор като Грета Гъруик могат да се чакат изненади. Особено когато реши да изпрати една кукла в действителния свят на хората.

От 21 юли

" Привидения в къщата "

Колкото заплашителен, толкоз и комичен е филмът на Джъстин Симиън, чийто сценарист пък е. Това е историята на самотната майка Габи (Росарио Доусън) и деветгодишния й наследник Травис (Чейс Дилън), които не могат да повярват на шанса си - купили са голяма остаряла къща в Ню Орлийнс на доста ниска цена. Скоро ще схванат и повода за това, а точно че в имението живеят десетки сприхави духове. Цяла сюрия звезди вземат участие в смешно-страшната история: Дани де Вито, Джейми Лий Къртис, Уинона Райдър, Джаред Лето, Оуен Уилсън, Тифани Хадиш.

От 28 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР