Юксел Кадриев отново се радва на щастие в личния си

...
Юксел Кадриев отново се радва на щастие в личния си
Коментари Харесай

Юксел Кадриев залюби омъжена жена

Юксел Кадриев още веднъж се радва на благополучие в персоналния си живот. Новинарят от Би Ти Ви е влюбен в русокоска на име Гергана. Двамата имат връзка от няколко месеца, научи „ Уикенд “ от сътрудници на журналиста.

Те са се срещнали около общи познати, а общата им пристрастеност - катеренето на планини, ги свързала още повече. Интересна детайлност е, че Гергана е омъжена или най-малко по този начин е вписала във фейсбук профила си. Или секси русокоската към момента не е получила бракоразвод от мъжа си, или съзнателно е писала, че има брачен партньор, с цел да не я тормозят нахални ухажори.

Прясната двойка не обявява, само че и не крие връзката си. Във всяка свободна минута се отдават на заниманието си да обикалят България. Последният им тур бил до известните Урдини езера в Рила, откъдето двамата разгласиха живописни фотоси в един и същи ден. За да не бъдат обвинени, че са посетили естествения феномен дружно, Юксел и Гергана избраха да покажат само независими фрагменти, не и такива, на които театралничат дружно. По-наблюдателните им другари обаче видяха, че те не просто са били на едно и също място едновременно, а даже са застанали до еднакъв камък на фрагментите.

Преди да се залюби с Гергана, 47-годишният водещ имаше връзка с гъркинята Мария и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му. Двамата изкараха дружно към 2 години, като даже се появиха клюки, че са се оженили скрито, тъй като звездата на Би Ти Ви се подвизаваше с халка. Оказа се, че вместо женитба е имало секира и не се е стигнало до венчавка с Мария. Днес Юксел е още веднъж влюбен и нищо чудно да се реши да скрепи връзката си пред закона и Бог.

В едно от дребното си изявленията новинарят призна, че обича и желае да има още деца. Въпреки че минал през доста компликации до момента в който отгледа щерка си, Юксел мечтаел и за още наследници. Журналистът бе прям и съобщи, че нямало да се оправи като уединен родител, в случай че не била помощта на майка му Гергина и татко му Феми. В продължение на 10 години майка му живяла дружно със сина си и внучката си, до момента в който тя порасне и зарязала брачна половинка си самичък в Оряхово.

Припомняме, че Юки, както го назовават приятелите, претърпя тежък бракоразвод с някогашната си брачна половинка Бонка, която обясняваше в изявленията, че Кадриев пробвал да й отнеме правото да вижда щерка им през 2011 година, само че не съумял, тъй като тя вдигнала звук в медиите. Двамата се сдобриха доскоро повече от година на абитуриентския бал на щерка си. Сега новинарят се надявал да свие фамилно гнездо с новата си обич и нещата им да вървят без спънки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР