Южнокорейското уеб-издание ETNews публикува изчерпателна информация за смартфона LG G7.Според

...
Южнокорейското уеб-издание ETNews публикува изчерпателна информация за смартфона LG G7.Според
Коментари Харесай

LG G7: технически характеристики, цена и дата на продажбите

Южнокорейското уеб-издание ETNews разгласява изчерпателна информация за смарт телефона LG G7.
Според това приключване, LG G7 е оборудван с 6-инчов екран със съответствие на страните 19,5:9. Няма данни за резолюцията. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с осем Kryo 385 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz, графичен ускорител Adreno 630 и модем X20 LTE, поддържащ скорост до 1,2 GB/s. Налични са Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, NFC и A-GPS модули за безжична връзка и акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh с поддръжката на бързото зареждане Quick Charge (не се оповестява тъкмо коя версия).



Ще има две модификации на LG G7 . Базовият вид разполага с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. Цената на този модел за Южна Корея е почти $850 .

Вторият модел е по-мощен и има 6 GB оперативна памет и 128 GB вградена памет. Цената на тази версия е почти $950 .

Официалната презентация на новия LG G7 е оповестена за април – т.е., единствено след месец. Продажбите стартират през месец май тази година.



Представител на южнокорейската корпорация заяви, че продажбите на новия флагман в Корея, Европа и Съединени американски щати ще стартират по друго време, а точните дати ще бъдат оповестени по време на презентацията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР